Ingredienser
4,000 kg Oksetykstegsfilet
0,400 kg Dekora Marilet Zigeuner Brilliant
0,250 kg Jordb
0,100 kg Danablu ost
0,100 kg Hvidl?gsflager 10 mm.
4.85 kg
Læg varer i kurv
PAPRIKA/PEBER MARINERET OKSETYKSTEGSFILET MED DANABLU OG JORDB?R
Opskriftnr: 75-0273
Fremstilling
Tykstegsfileten deles i tre stege, hvorefter der sk?res en lomme i hver af stegene, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Zigeuner.
Hvidl?gsflager, jordb?r og danablu fyldes i stegene.
Lukkes evt. med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 58?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med tomat/l?g relish og ovnstegte kartofler.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 83%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (paprika, peber, l?g, persille, hvidl?g), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), jordb?r 5%, DANABLU 2% (m?lk, syrev?kker, salt, l?be, skimmelkultur), t?rrede hvidl?g 2%.