Ingredienser

10,000 kg Oksek?d (18-20% fedt)

0,300 kg RFB Spegep?lse m/hvidl?g (I07760)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,200 kg Hvidl?gsflager 10 mm.

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg PEBER, SORT, GROV KNUST (E6320)

0,006 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.886 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSESPEGEP?LSE MED PEBER OG HVIDL?G

Opskriftnr: 13-0153

Fremstilling
Det frosne oksek?d lynes sammen med RFB Spegep?lse m/hvidl?g og BESSASTART? Starterkulturen ned til ca. 1-2 mm.

Salt, chili og peber tils?ttes ved de sidste omgange. Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i valgfri r?gbar tarm af passende kaliber.


Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn.
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Oksek?d 112 g, salt, dextrose, surhedsregulerende middel (E 575), krydderier (hvidl?g, peber, koriander, chili, ingef?r), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 300, E 330), starterkultur, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top