Ingredienser

0,300 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

0,020 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0.32 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KREBINET MEXICAN STYLE

Opskriftnr: 73-1168

Fremstilling
Det hakkede grisekød afvejes i portioner á ca. 150 g og formes til krebinetter.

Krebinetterne vendes efterfølgende i den afvejde mængde Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Tilberedning
Steges på en pande med fedtstof ved lav varme til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan serveres med avocado kartofler og tomatsalsa.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 94%, cornflakes (majs, sukker, MALTEKSTRAKT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt.

Go to Top