Ingredienser
1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm
0,600 kg Brystfl?sk, letsaltet
0,600 kg Urte Garniture, Catering Engros 67906
0,200 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817
0,100 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
0,002 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.
2.502 kg
Læg varer i kurv
SIMRERET SVINEBRYST I SMÃR OG PERSILLE
Opskriftnr: 71-0653
Fremstilling
Grøntsagerne klargøres og vendes med Persille, skåret.
Det letsaltede brystflæsk marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter Art RS.
Grøntsagerne kommes i salgsemballagen og det marinered brystflæsk kommes ovenpå.
Til sidst vedlægges den sammenfoldede stegepose.
Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, sælges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.
Tilberedning
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medfølgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 75 - 90 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grøntsager 53% (kartofler, rødløg, gulerødder, KNOLDSELLERI, kÃ¥lrabi), let saltet svinebryst 40% (brystflæsk, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), tørret persille.