Ingredienser

1,000 Stk. Stegepose ca. 35x43 cm

0,600 kg Brystfl?sk, letsaltet

0,600 kg Urte Garniture, Catering Engros 67906

0,200 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

0,100 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

0,002 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

2.502 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SIMRERET SVINEBRYST I SMØR OG PERSILLE

Opskriftnr: 71-0653

Fremstilling
Grøntsagerne klargøres og vendes med Persille, skåret.

Det letsaltede brystflæsk marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter Art RS.

Grøntsagerne kommes i salgsemballagen og det marinered brystflæsk kommes ovenpå.

Til sidst vedlægges den sammenfoldede stegepose.

Tip
Retten kan i stedet for tilberedning i alubakke og stegepose, sælges indpakket i Look Stegefilm D77332-50.

Tilberedning
Kunden kommer bakken i stegeposen og lukker den med den medfølgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 75 - 90 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grøntsager 53% (kartofler, rødløg, gulerødder, KNOLDSELLERI, kålrabi), let saltet svinebryst 40% (brystflæsk, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), tørret persille.

Go to Top