Ingredienser

0,400 kg Vildt sauce (G83930) F?rdiglavet

0,300 kg Grisehjerter

0,060 kg Bacon i skiver

0.76 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEHJERTER I VILDTSAUCE

Opskriftnr: 96-0110

Fremstilling
Vildtsaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0044 og afk?les.

Den kolde sauce blandes med grisehjerter i skiver og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Bakken pyntes af med bacon i skiver og t?rret persille.

Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.

Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 60 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartoffel mos og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Vildtsauce 58 g (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), grisehjerter 44 g, bacon 9 g, t?rret persille.

Go to Top