Ingredienser

2,000 kg S?dm?lk

0,230 kg Dekora?Vildt Sauce FB

0,030 kg Danablu ost

0,030 kg Ribsgele

2.29 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VILDTSAUCE

Opskriftnr: 95-0061

Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Vildt Sauce FB blandes og koges op.

Tils?t ribsgel? og danablue og lad saucen simre yderligere ca. 5 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan serveres til diverse vildt udsk?ringer.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
M?LK 97 g, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), ribsgele, DANABLUE, salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415).

Go to Top