Ingredienser
2,000 kg S?dm?lk
0,230 kg Dekora?Vildt Sauce FB
0,030 kg Danablu ost
0,030 kg Ribsgele
2.29 kg
Læg varer i kurv
VILDTSAUCE
Opskriftnr: 95-0061
Fremstilling
S?dm?lk og Dekora Vildt Sauce FB blandes og koges op.
Tils?t ribsgel? og danablue og lad saucen simre yderligere ca. 5 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Kan serveres til diverse vildt udsk?ringer.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
M?LK 97 g, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), ribsgele, DANABLUE, salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415).