Ingredienser

2,000 kg Nakkefilet, afpudset

0,160 kg Brygmesterens Marinade (G11010)

0,100 kg Dekora?Svampe Traneb

0,100 kg Koldt vand til opbl?dning

0,050 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,040 kg ?l efter eget valg

2.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

?LMARINERET GRILLRULLE

Opskriftnr: 73-1180

Fremstilling
1 del (100 g) Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i 1 del (100 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Nakkefileten deles p? langs og hver halvdel fl?kkes ud til et stort stykke, ca. 1? cm tyk over det hele.

K?det marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l.

Den opbl?dte Dekora Svampe Traneb?r og bacon i tern fordeles udover k?det, som rulles sammen og sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 35-40 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffel og kryddersm?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 82%, marinade 8% (vand, ?L (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)), traneb?r, svampe (champignon, Carl Johan, kantarel), bacon.

Go to Top