Ingredienser

10,000 kg Oksek?d (16-18% fedt)

0,230 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Rowunit?til Spegep?lse Westfalenlob

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,050 kg Ren GDL

10.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSESPEGEP?LSE

Opskriftnr: 13-0094

Fremstilling
Det frosne oksek?d (- 10?C) lynes sammen med Rowunit Westfalenlob og Ren GdL ned til ca. 2-4 mm.Saltet tils?ttes iblandes og det hele lynes ned til 1-2 mm.Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Farsen stoppes straks i Dantarm Faser I Sort, Kal. 55/40 Okse Spegep?lse (T49016).

Modning/rygning
Dag 1: Modning p? r?gst?nger ved 12-22?C. i 1-2 d?gn
Dag 3: Rygning modning ca. 4 d?gn. Intensiv r?g 6-8 timer. Til den ?nskede farve og smag er opn?et.
Dag 7: Eftermodning p? k?l ved max. 5?C.
Svind 15-20%: N?r der er opn?et et v?gttab p? min. 15-20% i forhold til p?lsens v?gt lige efter stopning, er p?lsen klar til salg.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Oksek?d 115 g, salt 3,8 g, LAKTOSE, surhedsregulerende middel (E 575), dextrose, krydderier (peber, ingf?r, koriander), antioxidanter (E 300, E 330), smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top