Ingredienser

10,000 kg Koldt vand

2,000 kg Fl?de 38%

12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET SEAFOODSUPPE

Opskriftnr: 95-0075

Fremstilling
Koldt vand og Cuisinor? Seafoodsuppe blandes, h?ldes i en gryde og bringes i kog. Herefter tils?ttes fl?de for en mere cremet konsistens. Lad suppen simre i ca. 5 min. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Tip
Suppen kan skummes op med en stavblender inden servering til en endnu mere luftig og cremet konsistens.

Serveringsforslag
Kan serveres som skaldyrsuppe med rejer, krebse- eller hummerhaler. Vil ligeledes v?re velegnet som fiskesuppe med dampet laks eller torsk.

Ingredienser:
Vand, FL?DE, palmefedt, modificeret stivelse, FL?DEPULVER, salt, palmeolie, aroma, sukker, g?rekstrakt, LAKTOSE, fortykningsmiddel (E 412), emulgator (E 472e), M?LKEPROTEIN, stabilisator (E 450), surhedsregulerende middel (E 330), r?garoma.

Go to Top