Ingredienser

1,000 kg Kalvespidsbryst

0,080 kg Lagetilv?kst

0,020 kg Rullep?lseblanding FB

1.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVERULLEP?LSE

Opskriftnr: 54-0033

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat F flydende (I34270)

Fremstilling
Brystet l?gges i lage ca. 2 d?gn for gennemsaltning.

Ved mulighed for tumbling spr?jtes k?det med 10% lage, det hele fyldes i tumbleren med yderligere 5% lage.

Total arbejdstid: 5 timer, Massagetid: 10 min., Pause: 20 min., Vakuum: 0,7-0,8 bar.

Efter endt saltning drysses brystet med Rullep?lseblanding FB, hvorefter det rulles sammen.

Stopning
Stoppes i Cellulose, kal. 80, 20m (T64971), Dannet r?d/hvid eller sort, hvorefter de anbringes i en rullep?lseform.

Kogning
Koges ved 80?C i ca. 2?-3 timer eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvespidsbryst 93%, vand 6%, salt, krydderier (l?g, koriander, peber, muskat), gelatine (grise), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisatorer (E 450, E 451), glucosesirup, antioxidant (E 301, E 300), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top