Ingredienser

1,000 kg Skinkesteg u/ben, m/sv

0,150 kg Lagetilv?kst

1.15 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT JAMAICASKINKE

Opskriftnr: 52-0334

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
Stegene sk?res til.Stegene spr?jtes herefter med en tilv?kst p? 15%.

L?gger derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g eller serveres f.eks. med kogte sm?rsauterede pillekartofler og salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 87%, vand 11%, salt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), smagsforst?rker (E 621), maltodextrin, antioxidant (E 316), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top