KRYDDERSPR?NGT JAMAICASKINKE
Opskriftnr: 52-0334
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)
Fremstilling
Stegene sk?res til.Stegene spr?jtes herefter med en tilv?kst p? 15%.
L?gger derefter i samme lage ca. 20 timer for gennemsaltning.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Stegen b?r gennemsteges, da den er stiksaltet.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g eller serveres f.eks. med kogte sm?rsauterede pillekartofler og salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 87%, vand 11%, salt, LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), smagsforst?rker (E 621), maltodextrin, antioxidant (E 316), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).