Ingredienser
0,700 kg Marinerede sild, hvide, dr?net
0,500 kg Gr?sk yoghurt
0,300 kg Agurker u/kerner
0,050 kg Krydderiblanding Tzatziki
0,010 kg Dildspidser Clean Tec
0,010 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
1.57 kg
Læg varer i kurv
DILD SILD
Opskriftnr: 89-0090
Fremstilling
Gr?sk yoghurt r?res sammen med Krydderiblanding Tzatziki og Dildspidser.
De marinerede sildefileter sk?res i passende stykker.
Agurkerne udkernes og sk?res i sm? tern.
Salten fordeles over agurkerne.
Lad dem st? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 1 time.
Vrid det resterende vand ud af agurkerne og bland dem i yoghurten sammen med sildene.
Serveringsforslag
Serveres med et godt stykke rugbr?d.
Ingredienser:
Marinerede SILD 45%, gr?sk YOGHURT 32%, agurker 19%, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.