Ingredienser

0,700 kg Marinerede sild, hvide, dr?net

0,500 kg Gr?sk yoghurt

0,300 kg Agurker u/kerner

0,050 kg Krydderiblanding Tzatziki

0,010 kg Dildspidser Clean Tec

0,010 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

1.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

DILD SILD

Opskriftnr: 89-0090

Fremstilling
Gr?sk yoghurt r?res sammen med Krydderiblanding Tzatziki og Dildspidser.

De marinerede sildefileter sk?res i passende stykker.

Agurkerne udkernes og sk?res i sm? tern.

Salten fordeles over agurkerne.

Lad dem st? p? k?l (h?jst +5?C) i ca. 1 time.

Vrid det resterende vand ud af agurkerne og bland dem i yoghurten sammen med sildene.

Serveringsforslag
Serveres med et godt stykke rugbr?d.

Ingredienser:
Marinerede SILD 45%, gr?sk YOGHURT 32%, agurker 19%, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.

Go to Top