Ingredienser

5,800 kg Kalkunoverl?r u/ben og skind

2,200 kg Koldt vand

2,000 kg Sp?k u/sv

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNGRILLP?LSE - FR?KKERT

Opskriftnr: 28-0024

Fremstilling
Sp?k hakkes gennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Kalkunoverl?rene hakkes gennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren.

Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt saltet, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes, og der laves en bindefars.

Tils?t det hakkede sp?k samt det resterende vand.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033) og afdrejes i ?nsket l?ngde.

T?rring
Ved 60?C ca. 20 min.

Rygning)
Ved 70?C ca. 30 min.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Kalkunk?d 60%, grisesp?k 21%, vand, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top