Ingredienser

5,200 kg Pariser Kartofler, Cartering Engros 14817

3,200 kg Grisefilet

1,800 kg Regnbue Mix, Catering Engros 67931

0,520 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,400 kg Ost, revet

11.12 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FLÆKKET SVINEFILET PÅ BUND AF PESTO MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 73-1099

Fremstilling
Kartofler og 1,200 Kg Regnbuemix blandes med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Svinefileterne flækkes på langs i skiver af ca. 400g pr. stk.

Skiverne lægges ovenpå den marinerede grøntsagsblandingen og til sidst pyntes bakkerne af med den resterende Regnbuemix og den revede ost.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 salgsbakker.

Tilberedning
Kunden kan evt. tilsætte fløde til retten, før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 30-35 min. eller til kødet er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kartofler 47%, svinefilet 29% grøntsager 16% (rød, grøn, gul peberfrugt, squash, rødløg), marinade 5% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), OST 3%.

Go to Top