Ingredienser

4,000 kg Laksesteaks

0,400 kg Dekora?Marilet Columbus

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CREMET KRYDDERURTE MAR. LAKSESTEAK

Opskriftnr: 98-0332

Fremstilling
Laksesteaksene marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Colombus.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 20 min.

Kan ligeledes steges p? en varm pande.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler og ratatouille.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
LAKSESTEAKS 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSEPULVER salt, krydderurter, (estragon, basilikum, timian), hvidl?g, hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top