Ingredienser

2,200 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

1,000 kg Grisek?d (10-12% fedt)

0,500 kg Isvand

0,180 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,030 kg Dekora?Tomat/Hvidl?g/Oregano

0,030 kg Parmaskinke

3.94 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ITALIENSK INSP. FARSBR?D MED PAPRIKA SAUCE

Opskriftnr: 96-0096

Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes med isvand, og Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode.

Dekora Tomat/hvidl?g/oregano tils?ttes og ?ltes med.

Farsen afvejes (ca. 150 g) og formes til sm? farsbr?d, pyntes af med parmaskinke og steges i ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 11 salgsbakker med et farsbr?d og 200 g paprika sauce (Opkrift 95-0041) i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15-20 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med pasta og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Paprika sauce 62 g (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), farsbr?d 49 g (grisek?d 26 g, vand, HVEDEMEL, krydderier (l?g, peber, tomat, hvidl?g, oregano), parmaskinke, salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike).

Go to Top