Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,500 kg Bovsnitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Krydderiblanding Umami P?lse

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

10.95 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

UMAMIP?LSE - KOGT

Opskriftnr: 26-0138

Fremstilling
Grisek?d og bovsnitter hakkes hver for sig igennem 3 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og der lynes t?rt nogle omgange hvorefter saltet, Krydderiblanding Umami P?lse og 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur ca. 12-14?C.

Stopning
Stoppes i Lammetarme 22/24 (DK99033) eller anden ?nsket tarm.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt:
Grisek?d 49%, grisek?dssnitter 25%, vand, salt, kartoffelstivelse, kartoffelpulver, dextrose, krydderier (l?g, hvidl?g, chili, persille, peber, l?vstikke), stabilisator (E 451), tomat, paprikafrugt, tangpulver, champignonpulver, antioxidant (E 301). I naturtarm.

Go to Top