Ingredienser

4,000 kg Bagekartofler, forkogte

3,200 kg Kogende vand

0,800 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

8.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BAGEKARTOFFEL MED HVIDL?G/ROSMARIN MOS

Opskriftnr: 91-0165

Fremstilling
De forkogte bagekartofler deles vandret.

Kartoffelmos Pulver blandes med det kogende vand og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.

Til sidst spr?jtes mosen p? kartoflen.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 20-30 min. eller til de er varme.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Kartofler, kartfoffelmos (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), marinade (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat).

Go to Top