Ingredienser

1,670 kg Kogende vand

1,000 kg Koldt vand

1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,330 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,250 kg Hackso (I53000)

4.25 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DSAUCE MED KARTOFFELMOS

Opskriftnr: 97-0059

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Vandet bringes i kog.

Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes og r?res ud i vandet.

Oksek?det tils?ttes.

Lad det hele koge i ca. 10 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kartoffelmos Pulver blandes med det kogende vand.

K?dsaucen og kartoffelmosen fyldes hver for sig i salgsemballagen.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med ?rstidens gr?nt.

Tilberedning
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
K?dsauce 59 g, (oksek?d, vand, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter), kartoffelmos 52 g (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma).

Go to Top