Ingredienser
1,670 kg Kogende vand
1,000 kg Koldt vand
1,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)
0,330 kg Kartoffelmospulver (M09225)
0,250 kg Hackso (I53000)
4.25 kg
Læg varer i kurv
K?DSAUCE MED KARTOFFELMOS
Opskriftnr: 97-0059
Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Vandet bringes i kog.
Den afvejede m?ngde Hackso tils?ttes og r?res ud i vandet.
Oksek?det tils?ttes.
Lad det hele koge i ca. 10 min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Kartoffelmos Pulver blandes med det kogende vand.
K?dsaucen og kartoffelmosen fyldes hver for sig i salgsemballagen.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 160?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. med ?rstidens gr?nt.
Tilberedning
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
K?dsauce 59 g, (oksek?d, vand, krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter), kartoffelmos 52 g (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma).