Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg Salatost i tern

0,100 kg Tomatsnips 9 mm.

0,030 kg Dekora®Shish Kebab Antisaft

2.57 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPIDSKOMMEN/HVIDLØGS KRYDRET FARSBRØD

Opskriftnr: 77-0191

Fremstilling
Det hakkede oksekød blandes med koldt vand, Burglet FB, salatost i tern, Tomatsnips, og Dekora Shish kebab.

Farsen fyldes derefter i ovnklar emballage.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med flødebagte kartofler samt mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Oksekød 78%, vand, salatost 4%, tomat 4%, rasp (hvedemel, gær, salt), salt, ærtefibre, krydderier (paprika, sennep, koriander, hvidløg, peber, spidskommen, løg, chili, persille), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), havregryn, hydrolyseret vegetabilsk protein, kartoffelstivelse, dextrose.

Go to Top