Ingredienser

6,500 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

3,000 kg Isvand

1,100 kg Rørt Fars FB Optimal

0,200 kg Tomatsnips 9 mm.

0,040 kg Ramsl?g, Sk?ret

10.84 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBRØD MED RAMSLØG OG TOMAT

Opskriftnr: 73-1063

Fremstilling
Alle ingredienserne blandes grundigt til en god emulsion er opnået.

Farsen fyldes herefter i en ovnfast emballage.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnbagte rodfrugter, aspargeskartofler og skysauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 60%, vand, tomat 7%, rasp 4% (HVEDEMEL, gær, salt), surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber), ramsløg, kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).

Go to Top