Ingredienser

1,000 kg Brystfl?sk m/sv?r, u/ben

0,100 kg Lagetilv?kst

1.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET BACON

Opskriftnr: 52-0043

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat flydende (I42374)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

T?rring
Ved 55?C i ca. 90 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 60 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Tilberedning
Steges i en varm ovn p? en rist over vandbad ved 160?C i ca. 50 min./kg steg eller sk?res i skiver og steges p? en varm pande.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med aspargeskartofler, skysauce, ?rstidens salat og grovbr?d eller r?r?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt.
Brystfl?sk 101 g, vand 9 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top