R?GET BACON
Opskriftnr: 52-0043
Spr?jtelage/kummelage10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat flydende (I42374)
Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 10%.L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.
T?rring
Ved 55?C i ca. 90 min.
Rygning
Ved 65?C i ca. 60 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Tilberedning
Steges i en varm ovn p? en rist over vandbad ved 160?C i ca. 50 min./kg steg eller sk?res i skiver og steges p? en varm pande.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med aspargeskartofler, skysauce, ?rstidens salat og grovbr?d eller r?r?g.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt.
Brystfl?sk 101 g, vand 9 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).