Ingredienser
1,000 kg Kalkunbryst
0,150 kg Lagetilv?kst
0,030 kg Dekora?Mexico R
1.18 kg
Læg varer i kurv
KRYDDERSPR?NGT KALKUNBRYST - MEXICO KRYDRET
Opskriftnr: 58-0108
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)
Fremstilling
K?det afpudses og spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.
Ligger derefter i spr?jtelagen ca. 20 timer for gennemsaltning.
Efter endt saltning drysses overfladen med Dekora Mexico R?d.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 50-55 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.
B?r gennemsteges da den er stiksaltet.
Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler og mixed salat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 85%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, g?rekstrakt, antioxidanter (E 330, E 316), LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).