Ingredienser

1,000 kg Kalkunbryst

0,150 kg Lagetilv?kst

0,030 kg Dekora?Mexico R

1.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT KALKUNBRYST - MEXICO KRYDRET

Opskriftnr: 58-0108

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Jamaica (I98770)

Fremstilling
K?det afpudses og spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

Ligger derefter i spr?jtelagen ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses overfladen med Dekora Mexico R?d.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 50-55 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 10 min. f?r udsk?ring.

B?r gennemsteges da den er stiksaltet.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 85%, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, hvidl?g, spidskommen, chili), salt, g?rekstrakt, antioxidanter (E 330, E 316), LAKTOSE, dextrose, stabilisator (E 451), maltodextrin, smagsforst?rker (E 621), rom, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top