Ingredienser

2,000 kg Grove rodfrugter

2,000 kg K?beklumper

0,200 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

0,200 kg Koldt vand til tendinlage

0,020 kg Tendin Indasia (G23620)

4.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER/RAMSL?G MAR. GRISEK?BER P? BUND AF RODFRUGTER

Opskriftnr: 71-0540

Fremstilling
K?berklumperne afpudses.

Metode 1: Tumbler/spicer.
Tendin og koldt vand blandes og fyldes i en tumbler/spicer sammen med k?det.

Der tumbles i ca. 10 min., eller til lagen er optaget.

K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g.

Metode 2: Vakuumpose.
Tendin og koldt vand fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum, til k?det har opsuget tendinlagen.

K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g.

Rodfrugterne l?gges i bunden af en ovnfast emballage og de marinerede k?beklumper l?gges ovenp?.

Tilberedning
Kunden tils?tter m?rkt ?l/porter til bakken som stilles i ovnen ved 125?C i ca. 90 min. eller til k?beklumperne er m?re.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret evt. sammen med kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?ber 45%, rodfrugter 44%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano) salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top