Ingredienser

10,000 kg Skinkek?d, muskelk

0,400 kg Tirolese

0,150 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,150 kg Nitritsalt (DK40018)

0,040 kg R? Schinkat R

0,030 kg Dextrose

0,010 kg BESSASTART? Starterkulturen (M8920)

10.78 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKESP?K

Opskriftnr: 52-0424

Fremstilling
Alle ingredienser blandes godt sammen.

Det tilsk?rne skinkek?d saltes i vakuumposer, sammen med de ?vrige ingredienser.

Vakuumposerne med indhold l?gges i rum ved ca. 10?C i 14-16 dage, hvor de vendes og masseres 2 gange om ugen (M? ikke blive m?lkehvid i lagen).

K?det tages ud af poserne og skylles med koldt vand, hvorefter det stroppes op.

Modning/rygning
H?nges til t?rring i t?rt rum med tr?k i 2-4 uger (Skal v?re godt t?rt).

Vakuumpakkes og l?gges i k?lerum 1-6 mdr.

Pakkes ud og h?nges til t?rring 1 d?gn.

Ryges ved 16-18?C til den ?nskede farve og smag er opn?et.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 17,5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Skinkek?d 112 g, salt 4 g, krydderier (peber, alleh?nde, eneb?r, koriander, hvidl?g, kanel, basilikum, merian, oregano), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 301), konserveringsmidler (E 252, E 250), starterkultur.

Go to Top