Ingredienser

0,700 kg Koldt vand

0,700 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)

0,200 kg Cocktailp?lser

0,170 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,150 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,150 kg Champignon i skiver

0,100 kg Perlel

2.17 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DSAUCE MED COCKTAILP?LSER OG CHAMPIGNON

Opskriftnr: 97-0077

Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.

Lad saucen sm?simre i ca. 10 min. under omr?ring.

Tils?t cocktailp?lser, champignon og perlel?g og lad retten simre yderligere et par minutter.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i gryde eller i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris eller kartoffelmos og ?rstidens gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 36%, vand, cocktailp?lser 10%, bacon, champignon 8%, perlel?g, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top