Ingredienser
0,700 kg Koldt vand
0,700 kg Oksek?d, hakket (8-12% fedt)
0,200 kg Cocktailp?lser
0,170 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
0,150 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,150 kg Champignon i skiver
0,100 kg Perlel
2.17 kg
Læg varer i kurv
K?DSAUCE MED COCKTAILP?LSER OG CHAMPIGNON
Opskriftnr: 97-0077
Fremstilling
Oksek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet.
Lad saucen sm?simre i ca. 10 min. under omr?ring.
Tils?t cocktailp?lser, champignon og perlel?g og lad retten simre yderligere et par minutter.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i gryde eller i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Kan serveres med ris eller kartoffelmos og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet udfra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Oksek?d 36%, vand, cocktailp?lser 10%, bacon, champignon 8%, perlel?g, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.