Ingredienser
0,380 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte
0,300 kg Koteletter
0,050 kg Ost, revet
0,050 kg Paprika i strimler, syltede
0,050 kg Porrer, i ringe
0,040 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915
0,030 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade
0,010 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)
0.91 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN KARTOFLER MED OSTEGRATINEREDE KOTELETTER
Opskriftnr: 73-1074
Fremstilling
De sm? kogte kartofler blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og Dekora Hvidl?g/rosmarin.
Porrer og r?dl?g i ringe vendes i de marinerede kartofler.
Hvorefter blandingen fyldes i bunden af en ovnfast emballage.
Koteletterne l?gges ovenp? de marinerede kartofler, og pyntes af med revet ost og de syltede paprika i strimler.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Kogte kartofler 41%, grisekoteletter 33%, porrer 6%, OST 6%, syltet paprika 6%, r?dl?g 4%, marinade 4% (rapsolie, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakter).