Ingredienser

0,380 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte

0,300 kg Koteletter

0,050 kg Ost, revet

0,050 kg Paprika i strimler, syltede

0,050 kg Porrer, i ringe

0,040 kg R?dl?g i skiver, Catering Engros 67915

0,030 kg Dekora?Marinat Kryddermarinade

0,010 kg Dekora? Hvidl?g/Rosmarin (G82190)

0.91 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HVIDL?G/ROSMARIN KARTOFLER MED OSTEGRATINEREDE KOTELETTER

Opskriftnr: 73-1074

Fremstilling
De sm? kogte kartofler blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marinat Kryddermarinade og Dekora Hvidl?g/rosmarin.

Porrer og r?dl?g i ringe vendes i de marinerede kartofler.

Hvorefter blandingen fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

Koteletterne l?gges ovenp? de marinerede kartofler, og pyntes af med revet ost og de syltede paprika i strimler.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Kogte kartofler 41%, grisekoteletter 33%, porrer 6%, OST 6%, syltet paprika 6%, r?dl?g 4%, marinade 4% (rapsolie, krydderier (hvidl?g, paprika, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, dextrose, krydderiekstrakter).

Go to Top