Ingredienser
1,800 kg Andebryst u/skind
0,500 kg ?bler i b?de
0,200 kg L?g i ringe
0,180 kg Dekora®Marilet Cognac
0,100 kg Hasseln?dder
2.78 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MAR. ANDEPANDE MED ÃBLER OG HASSELNÃDDER
Opskriftnr: 84-0081
Fremstilling
Andebrysterne uden skind skæres i tern, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
Løg i ringe og æbler i både blandes med det marinerede kød.
Hasselnødder fordeles til sidst hen over retten.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til kødet er gennemstegt.
Kan ligeledes steges på en pande.
Tip: Kunden kan evt. tilsætte fløde.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 65%, æbler 18%, løg 7%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), HASSELNÃDDER 4%.