Ingredienser

1,800 kg Andebryst u/skind

0,500 kg ?bler i b?de

0,200 kg L?g i ringe

0,180 kg Dekora®Marilet Cognac

0,100 kg Hasseln?dder

2.78 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MAR. ANDEPANDE MED ÆBLER OG HASSELNØDDER

Opskriftnr: 84-0081

Fremstilling
Andebrysterne uden skind skæres i tern, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

Løg i ringe og æbler i både blandes med det marinerede kød.

Hasselnødder fordeles til sidst hen over retten.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15-20 min. eller til kødet er gennemstegt.

Kan ligeledes steges på en pande.

Tip: Kunden kan evt. tilsætte fløde.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagt kartoffelmos.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Andebryst 65%, æbler 18%, løg 7%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt), HASSELNØDDER 4%.

Go to Top