Ingredienser

4,000 kg Grisefilet

1,400 kg Bacon i skiver

0,800 kg Mozzarella i skiver

0,400 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

0,400 kg Koldt vand til tendinlage

0,400 kg R?dl?g i b?de

0,040 kg Tendin Indasia (G23620)

7.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER/RAMSL?G MAR. GRISEFILET I BACON

Opskriftnr: 71-0547

Fremstilling
Grisefileten sk?res i store tern af ca. 4 x 4 x 2 cm.

Tendin og koldt vand fyldes i en vakuumpose sammen med k?det.

Posen vakuumlukkes og l?gges p? k?l (h?jst +5?C), hvor den masseres/vendes med j?vne mellemrum til k?det har opsuget tendinlagen.

K?det blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g.

Der l?gges to skiver bacon p? kryds af hinanden, hvorp? en b?f l?gges.

Der s?ttes en tandstik i hver b?f, hvorp? der s?ttes en b?d af r?dl?g, og en skive mozzarella.

Bacon skiverne foldes derefter omkring b?ffen med fyld.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med blandet salat og tomat/oliven baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 54%, bacon 19%, MOZZARELLA 11%, r?dl?g 5%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano) salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331).

Go to Top