Ingredienser

1,000 kg Grisekoteletter u/ben

0,200 kg Gorgonzola

0,150 kg Serranoskinke

0,150 kg Tomater, solt?rrede

0,100 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano

1.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PIZZA KOTELET

Opskriftnr: 71-0607

Fremstilling
Grisekoteletterne p? ca. 100 g marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano og kommes i en ovnfast emballage. S

tykker af gorgonzola osten og serranoskinke kommes ovenp? hver kotelet og til sidst pyntes af med solt?rrede tomater.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 63%, GORGONZOLA 13%, solt?rrede tomater 9%, serranoskinke 9%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).

Go to Top