Ingredienser
1,000 kg Grisekoteletter u/ben
0,200 kg Gorgonzola
0,150 kg Serranoskinke
0,150 kg Tomater, solt?rrede
0,100 kg Dekora?
Marilet Hvidl?g Oregano
1.6 kg
Læg varer i kurv
PIZZA KOTELET
Opskriftnr: 71-0607
Fremstilling
Grisekoteletterne p? ca. 100 g marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g Oregano og kommes i en ovnfast emballage. S
tykker af gorgonzola osten og serranoskinke kommes ovenp? hver kotelet og til sidst pyntes af med solt?rrede tomater.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 63%, GORGONZOLA 13%, solt?rrede tomater 9%, serranoskinke 9%, marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, oregano, rosmarin, persille), salt, sukker).