Ingredienser

1,000 kg Broccoli, buketter, Catering Engros 67985

0,500 kg Cremefraiche 18%

0,080 kg Krydderiblanding Tzatziki

1.58 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOLD BROCCOLIPURE

Opskriftnr: 94-0036

Fremstilling
Broccoli i sm? buketter koges m?re, hvorefter de moses eller blendes i mindre stykker.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Cremefraiche blandes med den afvejede m?ngde krydderiblanding Tzatziki hvorefter de kolde mosede broccoli vendes i.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbeh?r til alle typer k?d, fisk og fjerkr?.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Broccoli 63%, CREMEFRAICHE 32%, SKUMMETM?LKSPULVER, LAKTOSE, krydderier (hvidl?g, dild, persille), salt, dextrose, smagsforst?rker (E 621), eddike.

Go to Top