Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst, afpudset

0,500 kg Cremefraiche 38%

0,400 kg Spegeskinke i skiver

0,200 kg Champignon i skiver, dr?net

0,200 kg R?dl?g, hakkede

0,040 kg Dekora Provence (I53511)

5.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNBRYST M/FYLD

Opskriftnr: 85-0092

Fremstilling
Der laves en lomme i kalkunbrystet (ca. 700 g), hvori der fyldes cremefraiche, r?dl?g, champignon og den afvejede m?ngde Dekora Provence.

Stegen barderes med spegeskinke i skiver og sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ris, champignonsauce og broccolisalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 75%, CREMEFRAICHE 9%, spegeskinke 7%, champignon 4%, r?dl?g 4%, rosmarin, timian, basilikum.

Go to Top