Ingredienser
4,000 kg Kalkunbryst, afpudset
0,500 kg Cremefraiche 38%
0,400 kg Spegeskinke i skiver
0,200 kg Champignon i skiver, dr?net
0,200 kg R?dl?g, hakkede
0,040 kg Dekora Provence (I53511)
5.34 kg
Læg varer i kurv
KALKUNBRYST M/FYLD
Opskriftnr: 85-0092
Fremstilling
Der laves en lomme i kalkunbrystet (ca. 700 g), hvori der fyldes cremefraiche, r?dl?g, champignon og den afvejede m?ngde Dekora Provence.
Stegen barderes med spegeskinke i skiver og sn?res.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med ris, champignonsauce og broccolisalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalkunbryst 75%, CREMEFRAICHE 9%, spegeskinke 7%, champignon 4%, r?dl?g 4%, rosmarin, timian, basilikum.