Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Th?ringer Stege- & Grillp?lse

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,050 kg Ramsl?g, Sk?ret

0,030 kg Profrisk EU

10.45 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV GRILLP?LSE MED RAMSL?G

Opskriftnr: 27-0261

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede brystfl?sk, Profrisk EU, Th?ringer Stege- & Grillp?lse og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Ramsl?g tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030) eller anden ?nsket tarm.

T?rring
Ved 50?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 83%, vand, salt, krydderier (ramsl?g, peber, merian, koriander, muskat, chili, paprika), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330, E 331, E 316, E 300), krydderiekstrakter, konserveringsmidler (E 262, E 250). I naturtarm.

Go to Top