Ingredienser

3,000 kg Koldt vand

1,000 kg Okseinderl?r i tern eller strimler, u/fedt og sener

0,600 kg Peberfrugter i tern, forskellige farver

0,600 kg Tomater, fl?ede, hakkede

0,300 kg Gullaschsuppe FB

0,300 kg L?g, hakkede

0,120 kg Tomatpure, koncentreret

0,010 kg Cayennepeber, Pulver (E5105)

5.93 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHILISUPPE MED OKSEKØD

Opskriftnr: 95-0034

Fremstilling
Løg svitses i fedtstof til de er klare, oksekød tilsættes og brunes.

Vand, flåede tomater, tomatpure og Gullaschsuppe FB tilsættes.

Suppen simrer til kødet er mørt, ca. 30 min.

Herefter tilsættes peberfrugt og Cayennepeber.

Lad suppen simrer videre i ca. 10 min. til den er færdig.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i en gryde eller i mikroovn.

Serveringsforslag
Kan serveres med et stykke lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind pÃ¥ 10% af det færdige produkt. 
Vand, okseinderlår 19%, tomater, peberfrugt, løg, krydderier (cayennepeber, paprika, karotter, kommen, hvidløg, peber, chili), modificeret majsstivelse (E 1422), salt, tomatpulver, gærekstrakt, stabilisatorer (E 451, E 450), antioxidant (E 330), krydderiekstrakter, emulgator (E 471), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top