Ingredienser
0,400 kg Vildt sauce (G83930) F?rdiglavet
0,350 kg Nakkefilet
0,050 kg Cocktailp?lser
0,030 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv
0,030 kg Perlel
0.86 kg
Læg varer i kurv
J?GERGRYDE
Opskriftnr: 96-0109
Fremstilling
Vildtsaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0044 og afk?les.
Den kolde sauce l?gges i bunden af en ovnfast emballage hvorefter tern af nakkefilet l?gges ovenp?.
Bakken pyntes af med bacon i tern, perlel?g og cocktailp?lser.
Tilberedning
Kunden kommer bakken ind i stegeposen og lukker den med den medf?lgende strip.
Steges i en forvarmet ovn ved 160?C i ca. 45 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret med kartoffel mos og ?rstidens gr?nt.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Vildtsauce 52 g (M?LK, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415)), nakkefilet 46 g, cocktailp?lser 7 g, bacon 3 g, perlel?g 3 g.