Ingredienser

11,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

4,000 kg Koldt vand

1,100 kg Grovhakket medister nr. 55 FB

16.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROVHAKKET MEDISTER NR. 55

Opskriftnr: 26-0140

Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

K?det fyldes i lynhakkeren og mixes/lynes med isvand og Grovhakket medister nr. 55 FB til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Tilberedning hos forbruger
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Kan ligeledes pandesteges.

Serveringsforslag
Kan serveres med stuvet hvidk?l og r?dbeder.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 68%, vand, kartoffelstivelse, salt, M?LKEPULVER, krydderier (l?g, peber), antioxidant (E 331), hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top