Ingredienser
11,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)
4,000 kg Koldt vand
1,100 kg Grovhakket medister nr. 55 FB
16.1 kg
Læg varer i kurv
GROVHAKKET MEDISTER NR. 55
Opskriftnr: 26-0140
Fremstilling
Grisek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
K?det fyldes i lynhakkeren og mixes/lynes med isvand og Grovhakket medister nr. 55 FB til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning hos forbruger
Koges ved 80?C i ca. 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Kan ligeledes pandesteges.
Serveringsforslag
Kan serveres med stuvet hvidk?l og r?dbeder.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 68%, vand, kartoffelstivelse, salt, M?LKEPULVER, krydderier (l?g, peber), antioxidant (E 331), hydrolyseret vegetabilsk protein.