Ingredienser

1,000 kg Koldt vand

0,500 kg Oksek?d (8-10% fedt)

0,200 kg Hackso (I53000)

1.7 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

K?DSAUCE

Opskriftnr: 97-0050

Fremstilling
Vandet bringes i kog.

Det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele skal koge i ca. 10 min.

Hackso tils?ttes under omr?ring, og k?dsaucen sm?koger yderligere et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Varmes i gryde eller mikrob?lge ovn.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Vand, oksek?d 33%, Krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.

Go to Top