Ingredienser
1,000 kg Koldt vand
0,500 kg Oksek?d (8-10% fedt)
0,200 kg Hackso (I53000)
1.7 kg
Læg varer i kurv
K?DSAUCE
Opskriftnr: 97-0050
Fremstilling
Vandet bringes i kog.
Det hakkede oksek?d tils?ttes og det hele skal koge i ca. 10 min.
Hackso tils?ttes under omr?ring, og k?dsaucen sm?koger yderligere et par min.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Varmes i gryde eller mikrob?lge ovn.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Vand, oksek?d 33%, Krydderier (tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakter.