Ingredienser

0,960 kg Madpandekager, 16 stk

0,500 kg Koldt vand

0,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,190 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,150 kg Mozzarella, revet

2.3 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PANDEKAGER MED FYLD

Opskriftnr: 97-0074

Fremstilling
Vandet bringes i kog.

Det hakkede oksek?d tils?ttes.

Lad det st? og sm?simre i ca. 10 min.

K?dsauce FB - Den Knaldgo'e tils?ttes under omr?ring.

Lad det st? og sm?koge et par min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Pandekagerne varmes for at g?re dem smidige til rulning.

Kom 70 g k?dsauce i hver pande kage og rul sammen.

L?g de fyldte pandekager i salgsemballagen og pynt med revet ost.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 165?C i ca. 10-15 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
K?dsauce 47% (oksek?d, vand, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt), PANDEKAGER 47%, OST.

Go to Top