Ingredienser

3,800 kg Grisek?d (8-10% fedt)

3,800 kg Snitter u/sv

2,500 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

2,400 kg Isvand

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,090 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,060 kg Pålægspølse Aufschnitt

12.85 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONPØLSE

Opskriftnr: 22-0050

Fremstilling
Svinekødet hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Snitterne hakkes igennem 3 mm hulskiven og stilles i kølerum.

Svinekødet kommes op i lynhakkeren og lynes tørt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7 tilsættes sammen med ca. 4/5 af isvandet og alt saltet.

Når dette er lynet fint ud tilsættes de hakkede snitter, alle krydderierne og derefter det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion er opnÃ¥et. 

Baconternene iblandes og lynes ned til 3-5 mm.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i Dantarm Top, rød, kal. 60/25 Baconpølse (T49033).

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 0% af det færdige produkt.
Svinekød 40%, svinekødssnitter 24%, bacon 21%, vand, salt, dextrose, krydderier (peber, muskat, ingefær, SENNEP, persille, koriander, fenikel), stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), hydrolyseret vegetabilsk protein, citronskal, krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top