Ingredienser

4,000 kg Kalkunbryst, afpudset

0,500 kg Kogt skinke i skiver

0,500 kg Ost i skiver

0,400 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

0,200 kg Dekora?Sambalsauce Chili Soja Light

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MEXICAN CORNFLAKES PANERET KALKUN CORDON BLEU

Opskriftnr: 85-0134

Fremstilling
Der skæres schnitzler af kalkunbrystet. som herefter marineres i den af vejede mængde Dekora Sambalsauce Chili Soja Light.

Schnitzlen lægges sammen om en skive ost og skinke.

Kan evt. lukkes med en kødnål.

Til sidst vendes cordon bleuen i let knust Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og årstidens grøntsager.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalkunbryst 71%, kogt skinke 9%, OST 9%, panering 7% (cornflakes (indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt), marinade 4% (vand, sukker, krydderier (chili, løg, hvidløg, karotter), SOJASAUCE (vand, SOJA, HVEDE, salt), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, gelatine (grise), fortykningsmiddel (E 412), antioxidant (E 330), konserveringsmidler (E 211, E 202)).

Go to Top