Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

2,500 kg Griselever, afpudset

1,240 kg Champignon, konserverede

0,600 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,400 kg Fl

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.84 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHAMPIGNONPATE

Opskriftnr: 33-0096

Fremstilling
Grisek?d og snitter koges m?rt.

Leveren udvandes og hakkes p? 5 mm hulskiven.

Det kogte k?d og snitter hakkes ligeledes p? 5 mm hulskiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe og fl?de iblandes sammen med det hakkede lever.

De dr?nede champignon i skiver h?ndr?res til sidst ind i massen.

Bagning
Patemassen fyldes i pateforme og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: patesky, oliekogt bacon, syltet kirseb?r med stilk og dild.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? div. br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 46%, griselever 23%, grisek?dssnitter, champignon 11%, suppe (afkog fra k?d og fedt), FL?DE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian), kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine (grise), salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top