Ingredienser

2,000 kg Koldt vand

0,100 kg Dekora?Brun Sauce FB

0,080 kg Dekora?Svampe Traneb

2.18 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SVAMPESAUCE MED TRANEB?R

Opskriftnr: 95-0059

Fremstilling
Koldt vand, Skovsvampesuppe og Dekora Brun sauce FB blandes og koges op.Tils?t Dekora Svampe Traneb?r og lad saucen simre yderligere ca. 5 min.Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Serveringsforslag
Kan serveres til vildt retter, f.eks. dyrehakkeb?ffer.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt. Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Vand 99 g, traneb?r, svampe, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier, stabilisator (E 415), palmefedt, modificeret stivelse, FL?DEPULVER, palmeolie, dextrose, g?rekstrakt, champignonekstrakt, LAKTOSE, aroma, fortykningsmiddel (E 412), M?LKEPROTEIN, emulgator (E 472e), stabilisator (E 450), karamelsukker.

Go to Top