Ingredienser

4,000 kg Oksetykkam

0,400 kg Dekora?Marilet Peber/Ramsl

0,130 kg Dekora?Julieschka (I51490)

4.53 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PEBER/RAMSL?G MARINERET TYKKAM MED URTER

Opskriftnr: 75-0317

Fremstilling
Tykkammen sk?res i stege af passende st?rrelse.

Herefter marineres stegene i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Peber/ramsl?g.

Stegene placeres p? hver sit stykke stegefilm.

Dekora Julieschka fordeles p? stegene og filmen lukkes med tr?d r?d/hvid (D98005).

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 140?C i ca. 2-2? time eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler, sauce lavet af stegeskyen og bagte rodfrugter.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykkam 88%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (peber, ramsl?g, paprika, l?g, gurkemeje, oregano), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakt), t?rrede gr?ntsager 3% (l?g, karotter, tomater, paprika).

Go to Top