Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst

2,000 kg Paprikasauce (G83960), se opskrift p? posen

0,500 kg Paprika i strimler, syltede

0,250 kg Chorizop?lse, hel

4.75 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KYLLING I PAPRIKA

Opskriftnr: 98-0379

Fremstilling
Kyllingefileterne steges til en kernetemperatur p? 75?C.

Paprikasaucen laves efter anvisningen p? posen eller opskrift 95-0041.

Chorizop?lsen sk?res i skiver og svitses kort i en gryde sammen med de syltede paprika.

De stegte kyllingefileter l?gges i bunden af en ovnfast emballage, chorizo og paprika kommes ovenp? og til sidst h?ldes paprikasaucen over retten.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 20-25 min. ved 160?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med ris og ?rstidens gr?nt.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsenheder, passende til 4 personer hver.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kyllingebryst 47 g, paprikasauce 47 g (FL?DE, vand, maltodextrin, krydderier (paprika, l?g, peber), modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, salt, sukker, stabilisator (E 415), krydderiekstrakt), syltede paprika 11 g, chorizop?lse 6 g.

Go to Top