Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk m/ben, u/sv

0,400 kg Lagetilv?kst

0,040 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)

4.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VM BEN

Opskriftnr: 73-1158

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)

Fremstilling
Fedt siden ridses i tern p? revelsbenene og de sk?res i skiver med 1 ben i hver.

L?gges i saltlagen i 6-8 timer for letsaltning.

Lad revelsbenene dryppe af for saltlage.

Herefter drysses de med den afvejede m?ngde Dekora Pulled Spice.

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 120?C i ca. 90 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler med kold dip og salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebryst 90 g, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, r?get koriander, spidskommen, chili, hvidl?g, persille), sukker, tomatpulver, tang, krydderiekstrakt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top