Ingredienser
4,000 kg Brystfl?sk m/ben, u/sv
0,400 kg Lagetilv?kst
0,040 kg Dekora?Pulled Spice (G86810)
4.44 kg
Læg varer i kurv
VM BEN
Opskriftnr: 73-1158
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)
Fremstilling
Fedt siden ridses i tern p? revelsbenene og de sk?res i skiver med 1 ben i hver.
L?gges i saltlagen i 6-8 timer for letsaltning.
Lad revelsbenene dryppe af for saltlage.
Herefter drysses de med den afvejede m?ngde Dekora Pulled Spice.
T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.
Rygning
Ved 65?C i ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 120?C i ca. 90 min.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med bagte kartofler med kold dip og salat.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisebryst 90 g, vand, salt, krydderier (paprika, l?g, r?get koriander, spidskommen, chili, hvidl?g, persille), sukker, tomatpulver, tang, krydderiekstrakt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).