Ingredienser
5,000 kg Grisefilet
0,500 kg Lagetilv?kst
0,400 kg Brygmesterens Marinade (G11010)
0,100 kg ?l efter eget valg
6 kg
Læg varer i kurv
?LMARINERET GRILLKAM
Opskriftnr: 52-0438
Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Kogesalt (DK99015)
0,500 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 kg Kasslat, Flydende (I42374)
Fremstilling
Fedtet p? kamfileten ridses i tern, hvorefter de spr?jtes med en tilv?kst p? ca. 10% og l?gges i saltlagen i ca. 12 timer for gennemsaltning.
Lad fileterne dryppe godt af for saltlage, inden de marineres i blandingen af Brygmesterens marinade og valgfri ?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med knuste kartofler og b?nnesalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet (grisefilet 83%, glucosesirup, vand, salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250)), marinade (vand, ?L (indeholder MALT), glukosesirup, krydderier (hvidl?g, peber, l?g, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 260), stabilisator (E 415), oksek?dsaroma, konserveringsmidler (E 202, E 211)).