Ingredienser

1,000 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

1,000 kg Kalvek?d, hakket (10-12% fedt)

0,200 kg Koldt vand

0,150 kg Krydderpanade Vario

0,140 kg Burglet FB

0,010 kg Ramsl?g, Sk?ret

2.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FOR?RSKREBINET

Opskriftnr: 73-1147

Fremstilling
K?det blandes med Burglet FB og vand.

Farsen afvejes (ca. 150 g) og formes med rund b?fformer (I77200).

Krydderpanade Vario og ramsl?g blandes og krebinetterne vendes her i.

Tilberedning
Steges i fedtstof p? en pande ca. 7-8 min. p? hver side til krebinetterne er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres med stuvede ?rter og gulr?dder.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvek?d 40%, grisek?d 40%, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (ramsl?g, paprika, SENNEP, koriander, l?g, peber), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top