Ingredienser
4,000 kg Kyllingebryst
0,400 kg Dekora®Marilet California
0,200 kg Babymajs
0,200 kg Cherrytomater
0,200 kg R?dl?g i b?de
0,150 kg Peberfrugt i tern
0,100 kg Oliven, sorte, u/sten
5.25 kg
Læg varer i kurv
ORANGE/PEBER MAR. KYLLINGESPYD
Opskriftnr: 83-0309
Fremstilling
Kyllingekødet skæres i tern af 2x2 cm, hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet California.
Det marinerede kød, peberfrugt i tern af 2x2 cm, oliven, rødløg og cherry tomater sættes skiftevis på grillspyd.
Spyddet afsluttes med en babymajs i spidsen.
Tilberedning
Steges på en varm pande ca. 3-4 min. på hver side (4 sider).
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med grillede bananer, ris og mango chutney.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kyllingebryst 76%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, krydderier (løg, peber, muskat, paprika, chili, porre), salt, hydrolyseret vegetabilsk protein, krydderiekstrakter), majs 4%, rødløg 4%, tomater 4%, peberfrugt 3%, oliven 2%.