Ingredienser

0,600 kg Portobellosvampe

0,100 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0,080 kg Parmesanost, blok, revet

0,080 kg R?dl?g, hakkede

0,080 kg Tomater, solt?rrede

0,040 kg Pinjekerner

0.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FYLDTE PORTOBELLO SVAMPE MED OSTETOPPING

Opskriftnr: 94-0020

Fremstilling
Portobellosvampene reng?res og stokkene fjernes og gemmes da de skal bruges.

Hovederne marineres i halvdelen af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Olymp Brilliant.

Stokke fra svampene, r?dl?g og de solt?rrede tomater hakkes og blandes med pinjekerner og den resterende Dekora Marilet Olymp Brilliant.

Blandingen fyldes derefter i svampene og parmesan ost kommes derefter p? de fyldte portobellosvampe.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 200?C i ca. 15-20 min.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres som tilbeh?r til alle typer k?d eller serveres som en let ret p? buffeten.

Ingredienser:
Portobellosvampe 62%, marinade 10% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma), r?dl?g 8%, solt?rrede tomater 8%, OST 8%, PINJEKERNER 4%.

Go to Top