Ingredienser

1,600 kg Kogende vand

0,800 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

0,800 kg Koldt vand

0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,400 kg Porrer, i ringe

0,190 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

4.19 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEK?DSPIE MED PORRER OG MOS

Opskriftnr: 96-0080

Fremstilling
Grisek?det brunes i en gryde, herefter tils?ttes K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og 0,800 kg koldt vand.

Bring det i kog og lad det hele st? og sm?koge et par min.

Kartoffelmos Pulver tils?ttes til 1,670 kg kogende vand under omr?ring.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

K?dsauce placeres i bunden af en ovnfast emballage hvorp? porrer i ringe og karoffelmos l?gges.

Tilberedning
Bages i en forvarmet ovn ved 180? C i ca. 20-30 min eller til kartoffelmosen er gyldenbrun.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret evt. med ?rstiden gr?nt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Kartoffelmos 53 g (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), k?dsauce 47 g (grisek?d 21 g, vand, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt), porrer 10 g.

Go to Top